​Vores presseomtale

18.10.16

Ny dramaskole for børn

Undervisning. Børn kan de næste måneder gå til drama i Havnekulturhuset, hvor underviseren er skuespilleren og teaterlederen Johanne Dal-Lewkovitch, som lægger vægt på fantasi og leg frem for at lære replikker udenad.

Læs artiklen her

24.11.16

4 flotte stjerner til splittet spor
​i Fyens Stiftstidende

Scene: 15-årige Signe svæver mellem liv og død, mens hendes mor forsøger at forstå, hvordan distancen til datteren, som fysisk kun bestod af en lukket dør til teenageværelset, er blevet afgrundsdyb.

Læs artik​len her

23.03.14

Når livet gør for ondt

Teater Kompas har skabt en uhyggeligt vedkommende forestilling om selvskadere. Og Line Bie Rosenstjerne brager igennem som pigen, der skærer i sig selv for at dulme smerten indeni.

Læs artik​len her

24.09.17

Hvor går drømmene hen?

En ganske avanceret tekst er det af Line Mørkeby. Fint leger hun med drøm og virkelighed, ligesom scenografiens elektroniske elementer gør det.

Læs artik​len her

02.12.16

Fin ungdomsforestilling
​med trist tematik spiller i krudttønden 

'Splittet spor' er noget så sjældent som en teaterforestilling for unge. Den er klart forbudt for børn, men også lige så klart rettet mod unge snarere end voksne, selv om voksne - især forældre - vil kunne have glæde - eller rettere: nytte - af ar se den.

Læs artiklen her

06.06.15

Børneteater på Brandts

For anden gang indgår Teater Kompas og Brandts et samarbejde. Teater Kompas har tidligere produceret sanseforestillingen Misk Mask i samarbejde med Brandts, som knyttede sig til den årlige Sanseudstilling.

Læs artik​len her

04.03.14

Når det skærer i hjertet

Når det skærer i hjertet en musikalsk kærlighedshistorie om selvskade. En debatskabende forestilling, om at dulme den indre smerte med fysisk smerte. Hun spiller sit liv som en film. Inde i hovedet. Hun ved bare ikke hvad det er for en film. Eller hvordan den ender.

Læs artik​len her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Teater kompas

Teater Kompas dramaskole mødes mandage og tirsdage - se mere på www.teaterkompas.dk

logo footer copy 2
logo footer copy 3
logo footer copy 4
logo footer copy 7
logo footer copy 8
logo footer copy 10
logo footer copy 9
logo footer copy 11
logo footer copy 12
logo footer copy
logo footer